dimarts, de juliol 24, 2007

Revisant, reparant, actualitzant... i l'error del teclat!

Porto des d'ahir, tot el dia, actualitzant l'ordinador de ma germana, per això ahir no hi va haver capítol de Cap al KDE 4, se que tothom ho va trobar a faltar :'(. Per sort avui ja l'he acabat i després m'he posat amb el meu servidor. Tenia que provar si podia ampliar-lo amb 32MB de RAM més, però al final no ha estat possible. I bé, ja que estava, se m'ha acudit de provar d'arrencar-lo sense connectar el teclat, ja que es força inútil el teclat al servidor sense pantalla i que només s'accedeix per ssh. Així que ale, he desconnectat el teclat i l'he posat en marxa. Llavors és quan he presenciat "en vivo y en directo", el que és un dels errors més famosos de l'historia de la informàtica:


Jajajaja, increïble, com pots pressionar F1 per continuar si no hi ha teclat? Jo vull conèixer al bon home que se li va acudir lo del F1. Bé, el més segur es que la culpa es de que la BIOS tracta tots els errors per igual i sempre posa el mateix missatget, però ja podien haver posat un else if (error == "teclat") no_mostrar_F1_per_continuar();... en fin, jejeje.

Després de buscar una estoneta per la BIOS, he trobat l'opció per desactivar l'error del teclat, tot i que pensava que no trobaria una cosa així, però sí, existeix! Així que ara ja no he de tenir el teclat sobre el servidor, ple de pols.

Tornant al PC de ma germana, es pot dir que ja no és el mateix, jajajaja, ha passat de un Celeron 300 amb 96 MB de RAM a un Celeron 800 amb 192 MB de RAM, però el millor de tot és que ha passat d'un Windows 98 a un Xubuntu 7.04, i amb això, acabo amb l'ultima peça de software de dubtosa legalitat que tenia a casa. Per fi he aconseguit el meu objectiu de 0% pirateria de software :P

A més del canvi de sistema operatiu, que això farà que sigui més feliç, ja que és el final dels "Pantallazos Azules", també gràcies al canvi de placa base li he pogut posar disquetera, sí, "en estos tiempos que corren" potser no es gaire necessària, però a cops n'arriba algun encara. La disquetera la he tret del servidor, que allà segur que no feia gens de servei. Llavors problema, com tapo el forat resultant, buuuaa, panikku!!!, per sort, buscant, he trobat una tapa de disquetera de la meva caixa actual, que encara que no encaixa molt bé, ja fa el fet :P.


El PC de l'esquerra és el de ma germana i l'altre és el servidor amb la seva nova tapa de disquetera. La qualitat de les fotos es deguda a que estan fetes des del mòbil, ja que no tenia les piles de la càmera digital carregades.

Doncs ale, fins demà amb una nova entrega de Cap al KDE 4!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada