divendres, de juliol 06, 2007

07/07/07 (actualitzat)

Demà és dia 7 d'agost del 2007 i a les tradicionals festes de San Fermín i de Tanabata, s'han ajuntat també un munt d'actes que m'he assabentat que es celebren aquest dia. I com són una bona colla i m'ha sorpres i tinc un blog que s'ha de fer servir, doncs a comentar-ho:

  • Nana Day. Nana és un manga creat per Ai Yazawa. Tracta sobre dues noies que tenen el mateix nom, Nana, però que són completament diferents. Aquest manga ha tingut i te un gran èxit i els seus fans han escollit aquest dia 07/07/07 (nana és set en japonès) per celebrar el Nana day on es celebraran quedades de fans per tot el mon. Aquí podeu trobar la web del Nana Day a Espanya i aquí la del Nana Day internacional.
  • New 7 wonders. Demà també es revelaran quines seran les noves meravelles del mon escollides per votació popular entre tota la gent del mon. Es farà en un acte a l'Estádio da Luz a Lisboa (Portugal). Aquí teniu la web oficial.
  • Free Hugs Campaign. Campanya per a repartir entre la gent abraçades gratuïtes. Han escollit el dia de demà com el seu dia internacional. Aquí teniu la web oficial.
  • Live Earth. Live Earth són una serie de concerts que es faran per tot el mon també demà contra l'escalfament global. Fins i tot un es celebrarà a la Antàrtida. Aquí teniu la web oficial.
  • Tour de França 2007. Si, també comença demà la considerada més prestigiosa competició ciclista que es realitza.
I també m'acabo d'assabentar, via Anime News Network, que demà anunciaran oficialment la segona temporada de l'anime Suzumiya Haruhi no Yuuutsu! Sens dubte, el més esperat, jejeje, quines ganes de que arribi demà!

Actualització: Sembla que també serà el dia en que sortiran les notes de VC, ja que ja ahir dia 6 no van sortir. Per si eren poques coses, qui en dona més?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada