dimarts, de juliol 03, 2007

iPhone, una revolució?

iPhone.Foto agafada d'Engadget.

Des de que fa 4 dies que va sortir a la venta l'iPhone que no paro de llegir noticies d'ell per tot arreu. I moltes dient que és una revolució, que és el futur...
Sincerament, jo no ho crec així, en el global de tots els telèfons mòbils del mon entre els normalets i bastant cars per les prestacions. Si, $600 per un telefon sense 3G i on només pots escollir una companyia per que et doni els serveis, AT&T, tant si vols com si no, jo diria que és bastant car.
I com pot ser el telefon del futur un terminal sense 3G? Podeu estar més a favor o en contra dels usos a donar a un telefon mòbil, però el 3G és una fita important aconseguida ja fa temps en el mon de la comunicació de dades en dispositius mòbils i no pot ser ignorada per un dispositiu tant "revolucionari". I més quan al Japó l'any que ve començaran a sortir els primers mòbils amb transferència de dades a velocitats de 100 mbps.
Com a mòbil revolucionari d'aquest any jo apuntaria més aviat cap al N95 de Nokia. Encara que és més car, no te les dues mancances anteriors i a més, incorpora GPS.
Bé, i si no us convenç l'N95, sempre podeu anar al Japó i agafar qualsevol mòbil a l'atzar. Fàcilment tindreu a les mans un terminal amb major ample de banda a la transferència de dades, pantalla amb major definició, GPS, etc... a un preu molt més econòmic. Això si que és el futur.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada