dissabte, de setembre 12, 2009

Newtype i Haruhi

Newtype de març i de setembre

No és que sigui gaire assidu a comprar revistes japoneses, però alguna ha caigut. I l'escollida és la Newtype. La Newtype és una revista especialitzada d'anime, especialment de l'anime en emissió en aquell moment. Últimament està sent bastant criticada per gent que es creu qualsevol rumor que es troba per Internet ¬¬

I usually don't buy japanese magazines, but I have some. And the magazine choosen is Newtype. Newtype is an specialized in anime magazine, especially in the anime that is broadcasted in that moment.

Només la compro en ocasions especials. Les que veieu a la foto són el número de març i el de setembre d'aquest any. En el número de març anunciaven la renovada remissió de Haruhi i en el de setembre el final del "Endless eight", que també és un esdeveniment molt important en la historia del Haruhiism.

I only buy it in special occasions. The Newtypes that appear in the picture are March and September issues. In the March issue was anounced the rebroadcasting of Haruhi anime and in the September issue the "Endless eight" end, that is a very important event in the Haruhiism history.

Yuki Nagato poster

I a més, amb el número de setembre venia de regal un poster de la Yuki en yukata! Ja estic buscant un lloc on posar-lo.

And with the September issue comes a poster of Yuki wearing a yukata! I'm looking for a place to put it.

Canviant una mica de tema, sembla que els nous capítols d'aquesta renovada primera temporada de Haruhi s'han acabat. I sembla que ens quedem sense adaptació de la quarta novel·la. Doncs no ho crec. Predicció: No crec que triguin gaire en anunciar una segona temporada REAL de Haruhi. Potser al acabar la remissió de la primera o potser una mica més tard. Esperem-ho.

Changing the subject, seems that the new chapters of the Haruhi rebroadcasting have ended. And seems that the fourth novel won't be adapted. I don't think so. I guess that soon will be anounced a REAL Haruhi second season. Maybe when the rebroadcasting finish or a bit latter.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada