divendres, de setembre 11, 2009

Diada i referendum

Avui el meu país celebra la seva festa nacional. Una diada que vindrà marcada en part per la consulta d'autodeterminació del proper dia 13 a Arenys de Munt. Una consulta que s'ha intentat evitar que es produeixi per part de l'estat i dels partits espanyols.

Sembla que que un ajuntament ajudi a una entitat privada en l'organització d'una consulta a la població, per a conèixer la seva opinió, no és legal en tots els casos. En canvi la manifestació d'un partit feixista, que causa vergonya a la resta d'Europa, només per pura provocació, el mateix dia de la consulta, si que ho és.

Un partit que podria estar perfectament il·legalitzat amb l'anomenada llei de partits. Però ja sabem que l'únic objectiu real d'aquella llei era modificar la realitat política d'Euskadi per fer arribar al poder els partits espanyols.

Llavors ve quan jo em pregunto, això és una democràcia? I cada cop tinc més ganes de dir: Adéu Espanya. I per sort cada dia en som més.

Sorry for my English readers, this post only in catalan. But remember that you can translate it with the translator widget in the right.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada