diumenge, de maig 17, 2009

Segona temporada de Haruhi, la fi del camí? (Actualitzat)


Bona nit a tothom. Sempre havia pensat que el dia que es confirmaria la data exacta d'emissió de la segona temporada de Suzumiya Haruhi estaria donant salts d'alegria. Però sembla que no serà així. A més a més de que no estic gaire d'humor per coses que ha passat aquesta tarda, també ajuda l'ambient enrarit que s'ha generat entorn al món de Haruhi i les estranyes circumstancies en les que s'ha produït la teòrica confirmació de nous capítols.

Ja fa un temps que vaig anunciar l'emissió d'aquesta esperada segona temporada, però un dia després va ser desmentit. Qui s'ho hagués pensat quan era una notícia d'Anime News Network? Bé Kadokawa va dir que era una reemissió i si ho deien ells era bastant de sentit comú creure-s'ho. Però sembla que no deien tota la veritat.

Uns dies després vaig escriure un altre apunt amb nova informació que s'havia filtrat. En aquell apunt feia diverses especulacions i proposava 3 escenaris diferents com a possibles. Doncs sembla que es confirma un dels que no m'esperava que fos cert.

Aquesta reemisió és de 28 capítols i conté barrejats els capítols de la teòrica segona temporada. Hem arribat a l'emissió del setè capítol i segons la llista de capítols filtrada el següent ja era un dels nous. I sembla que és així, ja que TV Wakayama, a la seva programació pel proper dia 24, mostra el títol del capítol, Rapsòdia d'una fulla de bambú. Aquesta historia curta pertany a la tercera novel·la i no va ser adaptada a la primera temporada. És a dir, és un capítol nou. I no crec que una emissora de televisió estigui jugant-nos una mala passada.

I ara la gran pregunta, a que coi han estat jugant? No podien dir que hi havia capítols nous? Si el que volien era donar una sorpresa per donar-nos una alegria, crec que han aconseguit un efecte contrari, la gent està força decebuda. Em fot molt que per tots aquests jocs i misteris hagin aconseguit que la gent es cansi i hagin començat a dir coses sobre el món Haruhi que gestionat d'un altra forma mai haguessin dit. Em fot molt que per culpa de tot això hi hagi gent que odii la saga. Només per això. Em fot molt.

Actualització: Alguna misteriosa força desconeguda ha impulsat a TV Wakayana a retirar el títol del episodi. Serà cosa de l'entitat per a la integració de la informació, d'un grup de viatgers del temps o de L'Agència? Ho sabrem com molt tard el divendres que ve, quan comencin a aparèixer les primeres RAWs del capítol.

Font: Anime News Network

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada