dissabte, d’abril 11, 2009

Especulacions sobre la segona temporada de Haruhi

Fa uns dies que ronda la notícia de que allò que vaig anunciar al febrer com la segona temporada de Haruhi no és una simple reemissió. Hi han rumors de que constaria de 28 capítols quan la serie original només en té 14. Fins i tot a algun lloc he vist la llista amb els possibles títols dels capítols, però amb una credibilitat força dubtosa. He esperat uns dies a veure si es confirmava o es desmentia la notícia però al veure que no se sap res de nou he decidit fer aquest apunt amb les meves especulacions.

Una possibilitat és que sigui cert i que hi hagin 14 episodis nous que serien una "nova temporada". Però llavors ve la pregunta, per què no anunciar-ho? Sembla força estúpid.

Un altra possibilitat es que si que existeixin aquests 14 episodis nous, però com una nova temporada. I que un cop acabada la reemissió de la primera temporada facin com van fer amb CLANNAD, anunciar la nova temporada amb l'ultim episodi, possiblement per la tardor (com deia jo ^^) o fins i tot per immediatament després, cosa que no entendria el no haver-ho anunciat abans.

També existeix la possibilitat de que sigui una simple reemissió i que no existeixin els 14 capítols nous. Llavors continuaríem amb el misteri de la segona temporada. I si no és per aquest 2009 jo llavors si que estaré totalment desconcertat i desorientat.

Sincerament no entenc tant de misteri sobre la segona temporada de Haruhi. Això està provocant que molts dels fans comencin a cansar-se, tot i que ja veurem després si no són els primers en baixar-se-la. També s'ha de dir que Haruhi ha provocat un boom espectacular com feia anys que no es veia en el món del manganime. La universalització no ha agradat mai al otaku underground, això també és motiu del rebuig per alguns (llastima), com ja va passar amb Naruto (el que passa que a Naruto també hi va haver una baixada espectacular de qualitat). Bé, jo només espero tenir aviat notícies (bones) de la segona temporada.

Com a extra, una de les meves figures de Haruhi ha passat de la roba de temporada d'hivern a temporada d'estiu:

Haruhi Beach

Hahaha, només és una petita excusa per mostrar l'spam que portaran ara les meves fotos. A més a més, sembla que això s'esta començant a convertir en un bloc monotemàtic de Haruhi, a veure si escric d'altres coses :P.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada