diumenge, d’abril 26, 2009

Novena novel·la de Haruhi acabada!


Bona plujosa tarda a tothom! Finalment va arribar el dia. Aquell dia en que vaig acabar de llegir totes les novel·les de Suzumiya Haruhi publicades fins ara. Ara hauré de buscar un altra cosa per fer en els nombrosos viatges en tren.

Respecte a la novel·la, tornem a tenir una historia llarga. I tan llarga que no acaba en aquest volum, si no que acabarà en el teoric desé volum. Que per què teoric, per que de moment no se sap res des de que la seva sortida va ser retrasada indefinidament a mitjans del 2007. Espero que tinguem notícies aviat, ja que la història està molt interessant. Tanigawa, ja estas tardant en acabar-la!

En aquesta novel·la sembla que ja s'han començat a moure els qui s'havien de començar a moure. I a apareixer. Molts personatges nous ha portat l'arribada del nou curs. I encara algun que en falta, segur. I sobretot moltes sorpreses. Més d'un cop m'ha deixat amb la boca ben oberta. No sé que pensaria la gent del tren.

Bé, com que és l'ultima novel·la publicada fins ara, només em queda que esperar la desena. Mentrestant seguiré amb la lectura de la primera en anglès.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada