dimecres, d’abril 08, 2009

The Melancholy of Haruhi Suzumiya (Novel·la)

DSCN2214

Ja ha passat un any des d'aquells anuncis de llicencia als Estats Units que es van fer un darrere l'altre, primer el manga de Suzumiya Haruhi i després les novel·les. Un any. Ho veia com a molt de temps llavors, però ara ja la tinc aquí, la primera, The Melancholy of Haruhi Suzumiya.

Bé, més exactament la tinc des del dia 31 de març. Oficialment sortia l'1 d'abril als Estats Units, però aquests d'Amazon són els millors. Com ja es va anunciar, hi ha dos edicions, una amb tapa dura i l'altra amb tapa tova.

A la foto podeu veure els tres exemplars de la novel·la que tinc. D'esquerra a dreta, versió americana de tapa dura, versió japonesa i versió americana de tapa tova. Com podeu veure, per alguna misteriosa raó, en la versió americana de tapa tova han decidit no conservar la imatge de la portada original i fer una portada força més lletja. En fi. Per sort les pàgines a color i les il·lustracions les han conservades a les dues edicions.

De la següent novel·la poca cosa se sap encara oficialment, però sembla que alguna cosa se'ls hi ha colat a Amazon UK i tot indica que la tindrem d'aquí a uns sis mesos.

PD: Ho confirmo, acabo de mirar a Amazon USA i també hi és per l'1 d'Octubre, així que molt posiblement serà la data amb tota seguretat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada