divendres, d’abril 17, 2009

Ja tinc el vol. 1 de Cinturó Negre!

DSCN2252

En principi la seva data de sortida estava prevista per al proper saló del còmic, però Glénat l'ha avançat suposo que per a poder vendre'l a cabassos per Sant Jordi. I així, des d'avui, ja podem gaudir del primer volum de Cinturó Negre (o Yawara!). I jo ja he aprofitat i, després del treball i les classes, he anat a comprar-lo. S'ha de dir que els catalans som els segons en gaudir d'aquesta obra després dels japonesos.

Confirmar el que ja es sabia, que com a títol han escollit el que es va posar aquí a l'anime i també el canvi de nom de la protagonista de Yawara a Ginger, que era com la coneixíem aquí. Les mides del volum són les mateixes que les de les edicions de shonens com Naruto o Inuyasha però és lleugerament més gruixut. Suposo que això, el fet d'estar classificat com a seinen i la dificultat que hauran tingut per aconseguir la llicència justifiquen la pujada de preu dels clàssics 5€ d'altre manga en català als 7€ d'aquest.

Mmmm, ja tinc ganes de començar-lo :P

3 comentaris:

  1. La Maria també se l'ha comprat!
    L'hem vist per casualitat a la llibreria :P

    ResponElimina
  2. Es que és una obra d'obligada adquisició ^^

    ResponElimina
  3. Hola,
    Com que no he trobat el teu e-mail, t'ho dic per aquí. Vols col·laborar amb COMICAT amb alguna ressenya de manga en català? Anem curts d'otakus i ens vindria molt bé. Que qui som? http://www.comicat.cat/
    El nostre mail: catacomic@gmail.com
    Salut!
    PS: jo també sóc ubuntaire (xubuntaire)

    ResponElimina