divendres, de març 27, 2009

K-ON! i novetats anime primavera 2009



Després d'una temporada de Tardor-Hivern bastant carregada d'anime molt interessant, sembla que la primavera va per camins similars, ja que els nois de Kyoto Animation no ens deixaran descansar abans de l'esperadísima segona temporada de Haruhi (meva previsió, tardor 2009).

Després de la inesperada versió televisiva de Munto, ara ens porten K-ON!, un anime provinent del manga 4-koma del mateix nom. Una comèdia musical que sembla que serà molt divertida. I a més a més amb el segell de qualitat que representa KyoAni en l'animació. El primer capítol, el 2 d'abril.

Encara que K-ON! serà segurament l'únic anime que segueixi al dia no és l'única novetat important. També tindrem la nova i esperada (o inesperada) temporada de Fullmetal Alchemist, que promet continuar la història original del manga. Més anime, que mirant per sobre sembla interessant, tenim: Shagri-La, Phantom ~Requiem for the Phantom~, Saki, Hatsukoi Gentei, Asura Cryin' o la segona temporada de Hayate no Gotoku (Encara he de veure la primera...). A més a més tindrem més OVA's de Higurashi i d'Ichigo Mashimaro.

Ja ho veieu, aquesta primavera també ve ben carregadeta :P

PD: Se m'oblidava, també faran Dragon Ball Kai, que és una versió de Dragon Ball Z en alta definició, amb nou opening i ending, nou so, animació reeditada i menys capítols, la reòstia, hahaha.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada