diumenge, de setembre 28, 2008

Nous Animes Tardor 2008

Ja estem a finals de setembre, i és per aquestes dates (últims de setembre i principis d'octubre) quan comença la nova temporada de tardor d'anime amb noves series i noves temporades de les no tan noves :P. A continuació faré un petit resum sobre les que més em criden l'atenció (que són les que veuré segur:P), que aquesta temporada ve carregada de coses molt interessants:

Chaos;HEAd
Per mi, segurament la que serà la serie de la temporada. Salvatges assassinats en estranyes circumstancies, misteriosos missatges a xats, intriga, misteri, terror i sang i fetge (o això sembla). I a sobre nenes maques, es que que més voleu!

Aquí teniu una promo acabada de sortir del forn:


Comença el dia 9 d'octubre per Chiba TV i s'emetrà també per tres emissores més.

Chaos;HEAd a Anime News Network

Kyou no Go no Ni
Sí, això segurament és la sorpresa de la temporada. Kyou no Go no Ni relata la "tranquila" vida dels estudiants de primària de la classe 5-2 amb tocs ecchi si sou uns malpensats. El manga consta d'un sol volum que ja va ser (quasi) totalment adaptat a l'anime amb 4 OVA's. Per això és tot una sorpresa el que ens depara aquesta serie. Després de veure una promo he vist escenes que ja estaven a les anteriors OVA's, així que sembla que serà una readaptació, tot i que per omplir 13 capítols crec que s'hauran d'inventar coses. També sembla que s'estrenarà un nou manga de Kyou no Go no Ni. A veure que tal.

La promo. Un altre dels dubtes que tenia sobre aquesta nova adaptació de Kyou no Go no Ni era l'animació, que no semblava gaire bona amb les primeres imatges. Per sort veient la promo millora:


Comença el dia 5 d'octubre per TV Tokyo i s'emetrà també per cinc emissores més.

Kyou no Go no Ni a Anime News Network

ef - a tale of melodies
Segona temporada animada del món ef. A veure que ens depara aquest cop. Espero que segueixin amb una animació tan sublim i una banda sonora tant espectacular com la primera temporada. I sobretot que torni a sortir la Chihiro!

Trailer de ef - a tale of melodies (em sembla que em quedaré amb les ganes de Chihiro):


Comença el dia 6 d'octubre per TV Kanagawa i s'emetrà per tres emissores més.

ef - a tale of melodies a Anime News Network

Clannad After Story
Després d'una parada estival, segona temporada de Clannad. Pels que no veu quedar tips, 24 capítols més. Sí sí, 24. No se que pensen explicar, 24 capítols jo els veig massa. Tot i que així sí. La part que ara bé és la part bona de Clannad, lo d'abans era esclafament. Així que ara si que prepareu els mocadors.

Ració doble de promos per part de Clannad After Story:




I si encara en voleu més, en una entrada anterior en tinc un altre.

Comença el dia 2 d'octubre per TBS i s'emetrà per quatre emissores més.

Clannad After Story a Anime News Network

OVA de Lucky Star
Més frikisme en estat pur amb les quatre protagonistes de Lucky Star. Kona-chan, ja et trobava a faltar! I a tu també Tsukasa! Encara que em sembla que em sabrà força a poc, només una OVA... Bé, aquesta ja va sortir el dia 26 de setembre i de moment només hi han subtítols en xinès, que de poc em serveixen. Així que a seguir esperant de moment.

Trailer de l'OVA:


OVA de Lucky Star a Anime News Network

Amb tot això i Soul Eater ja en tinc per estona :P.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada