dissabte, de setembre 20, 2008

Tercera novel·la de Haruhi acabada!

Això si que és velocitat! En només dues setmanes! Confirmat que l'EBookME i el tren és la solució :P

Doncs en aquesta novel·la, titulada Suzumiya Haruhi no Taikutsu (L'avorriment de Haruhi Suzumiya), tenim 4 histories curtes totalment independents entre elles. Tres d'aquestes han estat adaptades a l'anime i una no. No sé si és per que les altres ja les coneixia, però la no adaptada (Rapsòdia d'una fulla de bambú) és la que més m'ha agradat, i segurament la més interessant per la història global.

En les histories adaptades a l'anime ja comencem a veure diferencies, les primeres per que l'adaptació de Suzumiya Haruhi no Yuuutsu a l'anime és segurament la millor adaptació que he vist mai. Sobre les diferencies, dir que trobo millors les versions de l'anime. És que l'anime és simplement un obra mestra. Però suposo que serà per que en aquesta novel·la, al haver-hi quatre histories, l'autor no tindria suficients pagines per desenvolupar-les tant com l'anime. Però el merit per l'excel·lent feina, a KyoAni no li pren ningú.

Bé, a la pròxima li tinc ja unes ganes... Torna a ser una historia llarga i de les importants, ja que sembla que serà l'eix de la segona temporada d'anime (que esperem que arribi, per fi, a la primavera del 2009)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada