dissabte, de setembre 06, 2008

Segona novel·la de Haruhi acabada!


Sí, després de tant i tant de temps, ahir la vaig acabar. I això que vaig dir que aquesta me l'acabaria abans que la primera... però el problema és tenir-les en pdf. Per sort he trobat la solució. S'anomena EBookME i és una utilitat que construeix una aplicació java pel mòbil a partir de documents de text, entre ells suporta pdf. I així puc aprofitar els viatges de tren per llegir-les. Així que per la següent segur que no trigo tant.

Però anem a la novel·la. Aquesta tracta una part que no ha estat adaptada a l'anime així que era totalment inedita per mi. En ella s'explica la realització de la pel·lícula que la Brigada SOS presenta al festival escolar. Sí, aquella pel·lícula que es veu al primer capítol de l'anime i que et quedes WTF!?!? el primer cop que la veus.

Bé, doncs pel meu gust, aquesta no és tan bona com la primera, però es que aquella era un obra mestra. Acaba massa de cop per tal com transcorren els esdeveniments al principi. Però tampoc tot pot ser perfecte. Això sí, llegint-la te n'adones, encara més, de lo ben fet que està l'anime i encara, a hores d'ara, vas descobrint aquells petits detalls que al principi se t'han passat per alt totalment.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada