dissabte, de setembre 27, 2008

Ja el tenim aquí, l'HTC Drea... aii el mòbil de Google!

Doncs si, el dimarts va ser presentat espectacularment intentant imitar el mode de fer d'Apple (encara que no ho van aconseguir).

L'abans anomenat HTC Dream i ara T-Mobile G1 (per que de moment es cosa exclusiva de T-Mobile, molt malament)sembla que estarà disponible cap a finals d'octubre als Estats Units per uns $179 amb un meravellós contracte. També he llegit "por ahí" que es podrà comprar lliure per $399. Coses a destacar, és el primer mòbil amb Android i... diria que res més. Bé, també que és un petit pas més per a la Googlelització del món.

4 comentaris:

  1. ^^ I jo vaig estar a la presentació A la GDD!

    ResponElimina
  2. Bàsicament van explicar el seu funcionament, em sembla que hi ha el vídeo al YouTube, És força semblant a l'Iphone però amb més llibertats esclar... Van presentar algunes de les aplicacions entre les quals hi ha un sismògraf XD (accelerometres power) però no van entrar en detall, vaig sentir que el sistema identificava les aplicacions per funcions i que totes eren substituïbles, van presentar-ne una anomenada bio-wallet que reemplaça el login/PIN per exemple, fent servir reconeixements d'Iris o signatura estilogràfica.

    ResponElimina
  3. Tot això és molt macu a la teoria, però a la pràctica T-Mobile et deixarà modificar-te el mòbil al teu gust?

    ResponElimina