diumenge, de setembre 07, 2008

Tracemonkey vs. V8, round one. Fight!

Com que la gent ta ganes de Google Chrome, doncs anem a donar-los-hi fins que s'afartin. Ja amb uns quants dies més, amb noves notícies, havent vist el Google Chrome en funcionament i amb més hores de reflexió, anuncio la meva teoria: Google s'ha acollonit del Tracemonkey.

Bé, m'explico. Primer dir que tot això són hipòtesis meves, així que feu-les servir amb moderació. Crec que és més que evident dir que Google Chrome és el navegador d'Android (L'SO per mòbils de Google), però amb un altra interfície, evidentment. I la seva arma secreta era l'V8, un motor de JavaScrip l'hòstia de canyeru. Segurament Google tenia pensat treure Google Chrome un cop hagués sortit Android, quan hagués començat a alliberar el seu codi. Però va aparèixer el Tracemonkey, amb uns primers resultats més que espectaculars. Aquí és quan Google va començar a cagar-se a les calces i pam, setmaneta i uns quants dies després de que es comencés a parlar de Tracemonkey apareix Google Chrome. Era el moment, sí, ara que encara quedava lleugerament per sobre amb l'V8, però uns dies després, Tracemonkey ja tornava a ser el motor més ràpid.

Només dir que a Tracemonkey encara li que molta feina per fer i que anirà més ràpid. Google diu tres quarts del mateix pel V8. Però també recordar que el Tracemonkey només és un pas intermig cap l'Actionmonkey. Amb sort, ja podrem gaudir del Tracemonkey al Firefox 3.1. Tenim historia per estona.

1 comentari:

  1. Hola Redox,

    Sóc la teva pesadilla informàtica!!!!

    Pels que no en tenim ni idea de informàtica... Què seria, quelcom similar al Firefox al X Explorer??

    Bé, ja em faràs cinc cèntims.

    Ahh!! I no t'oblides de votar a la nova enquesta que trobaràs en el meu blog!!

    Salutacions i visca els ignorants d'informàtica.

    xDDD

    Salut i força al canut!

    N & B

    ResponElimina