dissabte, de març 29, 2008

Segona temporada de Kodomo no Jikan anunciada


Sí senyors, com es nota que aquests dies s'està celebrant el Tokyo International Anime Fair, considerada la fira d'anime més important del mon, no paren de sortir notícies.

Però aquesta, al contrari que amb Clannad és tot una sorpresa. No crec que ningú s'esperes ara per ara una segona temporada de Kodomo no Jikan. Encara no he acabat de veure aquesta primera temporada (vaig pel capítol 4) però pensava que amb 12 capítols hi hauria de sobra per explicar tot el que ha passat al manga sense deixar res obert (diguem que l'historia del 5è volum encara està molt oberta) i l'historia que és ara oberta no crec que arribi a tancar-se abans de que surti aquesta segona temporada (és que a un capítol per mes... buaaa).

De totes formes, l'arc argumental actual és el millor, s'estan començant a descobrir coses que fins ara podien haver passat desapercebudes, i em feia força llàstima que es quedes fora del anime. Haurem d'esperar fins al 11 de juliol, a veure si la promo que vindrà amb el volum 5 del manga ens diu alguna cosa mes. Però sembla que no ens quedarem sense lolis de moment ^^.

Font: Anime News Network
Kodomo no Jikan a Anime News Network

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada