dilluns, de juny 15, 2009

Hoshi no Koe

DSCN2844

Sí, un altra review sobre un manga. No si al final m'acostumaré a fer-les sovint. Aquest cop es tracta de Hoshi no Koe, publicat per Tokyopop, que ahir vaig acabar de llegir (o era abans d'ahir?).

Aquest manga és l'adaptació de l'OVA del mateix nom d'en Makoto Shinkai. Jo vaig començar a conèixer els treballs d'en Makoto per Byōsoku Go Senchimētoru (5 centímetres per segon). Hoshi no Koe és una obra molt similar en la historia base a 5 centímetres per segon, però canviant totalment el "decorat", situant-la en un futur no gaire llunyà. Una preciosa historia d'amor entre dues persones separades per l'espai i el temps.

Respecte al format físic, sembla el típic d'una publicació de manga als Estats Units. Mides típiques i sense sobrecobertes. Estaria bé que comencessin a aprendre que les sobrecobertes no tenen només una funció estètica si no que són realment efectives per protegir les puntes de les cobertes i les comencessin a posar als mangues. També porta unes quantes pàgines a color al principi, detall que és molt d'agrair.

Per acabar, dir que m'ha resultat força fàcil de llegir. Els mangues de Tokyopop són més fàcils que els de Yen Press. Suposo que també ha ajudat el que a algunes pàgines hi havia ben poc text :P.

2 comentaris: