dilluns, de juny 08, 2009

Prestatgeries

Ahir hi va haver eleccions europees. I com sempre després de conèixer els resultats, allò anomenat polítics encara es pregunten el per què de la alta abstenció. Sí, i això ho diuen després de tirar-se tota la campanya electoral dient lo bons que són ells i lo dolents que són els altres i, evidentment, sense parlar de propostes del que faran. Això es veu traduït no només en la pujada de l'abstenció, si no que també en una baixada important del percentatge de vots de la suma dels partits tradicionals. I es que la solució és que es deixin de baralles i que aportin solucions als problemes de la gent, com que faré jo quan rebi més figures amb les prestatgeries tant plenes?

DSCN2804

Ho dic per que millor que comencin per coses fàcils, ja que si han de començar amb temes més importants, amb la falta de pràctica que tenen, potser es cansen pobrets. De totes formes, si algú pensa que aquests polítics encara poden canviar, va ben arreglat.

1 comentari:

  1. Digues que sí REDOX!! Tots els polítics són uns c*b*ons. Que deixin d'esbatussar-se entre ells i que facin les coses que prometen! Per exemple, fins quan els estudiants que es matriculin en una 2 carrera hauran de pagar un plus?? Fa temps que sento que treuran aquesta taxa, però... quan arribarà el moment?? Amb això demostren com va el país! Joves qualificats, abandonem el país per tal que s'ensorri!!

    Visca el jovent revel!!

    Tender-man

    PS: som joves i l'únic capital que tenim és el temps, quan haurem marxat haurem reconvertit la merda en fems.

    ResponElimina