diumenge, de febrer 15, 2009

Suzumiya Haruhi-chan no Yuuutsu i Nyoro~n Churuya-san


L'altre dia vam descobrir que encara hauríem d'esperar una mica més per veure la segona temporada de Suzumiya Haruhi, però per sort tot no són males notícies. Avui s'han estrenat un parell de mini series relacionades amb el món Suzumiya Haruhi que serviran per calmar una mica les nostres ganes de més Haruhi.

La primera, Suzumiya Haruhi-chan no Yuuutsu, prove del manga 4-koma del mateix nom. Aquest manga, és una parodia oficial de l'univers Suzumiya Haruhi amb els personatges en versió super deformed. L'altre, Nyoro~n Churuya-san va començar com a doujinshi amb una versió super deformed de la Tsuruya com a protagonista. També és 4-koma.

Els capítols d'aquestes series s'emeten exclusivament per YouTube, pel canal oficial de Kadokawa. Hi ha la versió en Japonès i han tingut el detall de posar també una versió subtitulada al anglès. Són capítols curtets, el de Suzumiya Haruhi-chan no Yuuutsu són 5 minuts i el de Nyoro~n Churuya-san en són 2. De l'animació s'ha encarregat Kyoto Animation.

Són uns cracks per que s'han permès la llicencia de fer una broma parodiant el mític Nice Boat. En teoria les series haurien d'haver començat ahir, però ahir van penjar només un vídeo de vaixells al canal de YouTube de Kadokawa com a capítol de Suzumiya Haruhi-chan no Yuuutsu, que grans.

Bé, us deixo aquí els enllaços a YouTube, per si voleu veure'ls ^^:

Capítol 1 de Suzumiya Haruhi-chan no Yuuutsu
Opening de Suzumiya Haruhi-chan no Yuuutsu
Capítol 1 de Nyoro~n Churuya-san

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada