dimecres, de gener 02, 2008

Una mica d'estadístiques del 2007

Bé, faré una mica de resum d'aquest any, el millor any com a blogger que he tingut. Més ben dit, el millor mig any, per que seriosament farà mig any que m'hi vaig posar. El d'abans d'això eren entrades esporàdiques. Espero que aquest 2008 pugui seguir el ritme d'aquest mig any.

Han estat 97 entrades (uuuooo, quasi 100 ^^), 2 de elles en anglès (això s'ha de millorar). Pel que fa als visitants hi ha hagut 843 visites amb 1319 visionats de pagines des de que vaig posar el contador a mitjans d'any. Respecte als lectors per sindicació el contador marca entre 7 i 12 segons el dia i sense seguir gaire lògica, però tampoc crec que sigui una xifra gaire exacte, ja que per exemple, tots els que utilitzen el google reader (que se que en són més d'un) només els compta com a un únic lector. Referent als comentaris, poquets poquets (no els he contat per que ho hauria de fer a ma i quina mandra) en nombre i en gent, esperem que millori aquest any.

Com a prediccions pel 2008, espero poder fer unes 200 entrades (que són forces) i augmentar força el nombre d'entrades en anglès (per a poder millorar una mica el meu penós anglès) i potser alguna en japonès (encara que sigui dient alguna ximpleria^^). En quan a visites, a veure si augmenta el nombre de visitants que repeteixen ^^. I per posar una xifra de visites ambiciosa, a veure si arribo a superar la xifra 3000 visites (quina ilu si el contador marca 3000). I sobretot, pel que fa als comentaris, m'agradaria que augmentes el nombre de persones que comenten les entrades.

Sento que s'acosta un bon any pel blog. Esperem-ho ^^.

Vagi be!

1 comentari:

  1. Ànims Redox!

    Ja veuràs com finalment el teu blog serà universal!

    Recorda que si algun dia vols parlar de Lesotho, no dubtis en dir-me algo, ok??

    Cordialment,

    El pesat de l'ordenador avariat! xDDD

    ResponElimina