dimarts, de novembre 13, 2007

Google activa el domini www.google.cat


Doncs des de fa uns dies que ja funciona el domini www.google.cat. Ja anava sent hora, per que ja es sabia que el tenia des de feia temps.

De moment no espereu trobar res de diferent al visitar-lo que visitar el .com. Va ser curiós al visitar-lo per primera vegada i que surti google en anglès. Però el més surrealista és a la gent que li surt en castellà. Espero que google personalitzi aviat la web ja que el domini .cat van néixer per representar la comunitat lingüística i cultural catalana.

En principi no havia de dir gaire més en aquesta entrada, però fa res que he vist al planeta d'ubuntu.cat una entrada que demostra com ens estimen els nostres veïns espanyols. En ella podeu veure quin és el segon suggeriment que et dona google al posar al paraula "putos" al quadre de cerca del firefox. Ho podeu provar quan vulgueu, que surt. Aquest suggeriments es generen segons el nombre de cerques que es fan. I per que surti s'han hagut de fer-ne moltes. No us enganyeu més, això demostra el que ens "estimen"...

Jooo, ja m'ha xafat la notícia.

www.google.cat

1 comentari:

  1. Per fi google fa alguna cosa...XD
    Visk Gog... mmm... Visca jo!XD

    ResponElimina