dilluns, de novembre 02, 2009

XV Saló del Manga

XV Saló del Manga 25

Com cada any per aquestes dates toca Saló del Manga! I evidentment també toca que faci una mica de resum al meu bloc. Aquest any hi he anat dos dies, el divendres i el diumenge, els dos per la tarda.

Every year at this time there are Saló del Manga! I will make a little summary about it. This year, I went two of the four days. Friday and Sunday.

XV Saló del Manga 09

En quan a les compres, aquest any han estat bastant pobres, només els 3 mangues que em tocaven aquest mes. Va haver-hi un intent de comprar un CD però com resulta que era doble i valia el doble es va quedar en intent. I a més el segon CD era només d'instrumentals, s'ha d'estar boig per comprar-se allò.

This year I didn't bought a lot of things, only the 3 manga volumes that I had to buy this month. I wanted to buy a CD, but was doble and its price also was double. And the second CD only had instrumental songs, so finally I didn't buy it.

XV Saló del Manga 11

Tot i que s'ha de dir que hi havien algunes coses interessants també. Cada cop sembla que hi ha més figures, tot i que algunes eren falses. La nendoroid de la Konata versió exclusiva de la Comptiq per 20€??? No cal ser gaire llest per adonar-se de lo falsa que era. La Rin de la foto em cridava l'atenció. Semblava bona però els preus tiren enrera.

There were some interesting things too. Every year seems that there ara more figures, but some of them were fakes. A Konata nendoroid Comptiq exclusive version for 20€??? Obviously a fake. The Rin figure of the picture seems good. But the prices were expensive.

XV Saló del Manga 14

Respecte al cosplay em vaig endur sorpreses. La primera és no veure quasi cap de K-On. Jo que m'esperava un saló ple de cosplays de K-On.

Some interesting surprises with cosplay. The first of all is that I didn't see many K-On cosplays. I hoped to see more.

XV Saló del Manga 24

La segona és que hi havia un munt de gent disfressada dels personatges de Vocaloid 2. Vaig contar 4 Mikus diferents el divendres i alguna més el diumenge.

The second is that there were a lot of cosplays of Vocaloid 2 characters. I saw 4 Mikus on Friday and some more on Sunday.

XV Saló del Manga 01

I la tercera, cosplay de Touhou project! Aquesta és la més inesperada, mai hauria dit que trobaria cosplays de personatges de Touhou al saló.

And the third, Touhou project cosplays!! I never hoped to see cosplays of Touhou project girls.

XV Saló del Manga 05

M'ho vaig passar molt bé. Si voleu veure més fotos, les teniu al set del meu flickr.

I enjoyed it. If you want to see more pictures, you can find in my flickr set.

4 comentaris:

 1. El keroro d'aquest any és fals!!! Brilla massa per ser original =P

  Si, vam veure masses kagami-mikus falses pel saló... ¿algú vol un peluix (lleig) de la Miku? XD

  Va ser divertit encara que fos anar a l'últim dia a última hora XD

  A la propera s'han de fer més fotos =D

  ResponElimina
 2. I tant! ara que ja tinc la meva camerah en perfectes condicions. ^^

  Sembla que ho van fer expresament per que no la pugues dur al saló.

  ResponElimina
 3. woo jo vaig anar el divendres per la tarda i el dissabte tot el dia XD

  Que ràpid amb les fotos! jeje ara aniré a mirar el teu flickr!

  ja ne!

  ResponElimina
 4. Hehehe, tampoc en vaig fer gaires :P

  ResponElimina