dimecres, de juliol 29, 2009

Fins aviat D60 i otacool

Últimament no escric gaire, deu ser cosa de la calor. Bé, avui volia dir que la meva estimada nova càmera que potser recordeu d'un apunt anterior, l'he hagut de portar a reparar. Fa un parell de dies que vaig descobrir un punt verd en una de les fotos. Vaig mirar a altres fotos anteriors i en totes estava. Sí, el sensor de la càmera té algun pixel més excitat del compte. L'he portada avui al servei tècnic, però amb l'agost sembla que va per llarg. Així que de moment he recuperat la meva petita coolpix i paciència.

Lately I didn't write so much, maybe would be this hot weather. Well, today I want to say that my beloved new camera, that maybe you remember from a previous entry, I brought it to repair. Two days ago, I found a green dot in a picture. I watched other previous pictures and it was there. The camera sensor has a hot pixel. I brought the camera to the technical support and seems that will be for long time. Meanwhile I have my little coolpix.

I ja que estic lluitant contra la calor i escrivint, aprofito per dir-os que les ultimes fotos que vaig fer amb la D60 van ser per l'otacool. Passarà la meva habitació a la historia del frikisme? ^^

The latest pictures that I took with the D60 was for otacool. Will my room enter in the otaku history? ^^

4 comentaris:

  1. Anims! L'absència de la teva D60 es passarà rapid =) Al menys has descobert el defecte durant el periode de la garantia i això està molt bé =)

    He vist les teves fotos de l'otacool... estan molt be! M'agrada la teva habitació, és tot el contrari de la meva XD

    No se si passarà a la historia del frikisme, pero sí has fet la teva aportació =)

    A veure si aconseguim tenir les coses enllestides per abans de que torni a començar el curs =)

    Nanit!

    ResponElimina
  2. No em puc imaginar que sigui tot el contrari que la teva :P

    ResponElimina
  3. A mi també m'agrada la teva habitació ^^ de fet, és el segon cop que t'ho dic XD

    Per cert, merci per unir-te al meu blog^^

    ResponElimina
  4. Hehehe, sí, merci.

    De res ^^

    ResponElimina