dissabte, de juny 14, 2008

Per Tokyo 2016


Fa 10 dies que es va saber quines eren les 4 ciutats candidates a organitzar els jocs olímpics del 2016. Entre elles tenim als "mandrilenyus" que ho intenten ja per tercer cop, pobrets. Espero que els que hagin d'escollir la seu segueixin amb el mateix bon criteri que fins ara i Madrid torni a quedar-se sense. Per què? Doncs per que tindríem una altísima dosi d'exaltació del nacionalisme español(Sí, aquell que practiquen els qui neguen que existeixi), que vist els recents esdeveniments esportius cada cop va a més. I també per que no es pot recolzar a qui tracta d'impedir per tots els mitjans possibles que les seleccions catalanes participin en competicions internacionals, i si això ocorre les desprestigia amb mentides.

Un altra de les ciutats finalistes a organitzar els jocs olímpics és Tokyo. Ja sabreu tots el meu amor pel Japó. Doncs això i que a més ha estat la ciutat amb una puntuació més alta en la fase preliminar fan que recolzi plenament la seva candidatura. Per Tokyo 2016.

Encara queda força, però la data on sortirem de dubtes és el 2 d'Octubre del 2009.

Tokyo 2016

1 comentari:

  1. Ben dit Redox! A Espanya ni aigua!

    Espanya país de toreros, de sevillanes, de corruptes, d'especulació, de fracàs, de...

    Per aquest motiu recolzo a Tokyo. Però...malauradament pel camí com sempre s'han quedat ciutats, que, segons el meu parer necessiten més una empenta (diners o ajuts) que no els 4 finalistes, com per exemple Baku o Doha. Serà per raons polítiques.

    Canya contra Espanya!

    Tender-man

    ResponElimina