diumenge, de febrer 14, 2010

Megami i udon

Aquest matí he rebut un paquet inesperat, la Megami del març! Era inesperat per que no l'esperava fins a finals de mes, però sembla que s'ha avançat, mira millor.

March megami arrived before than I expected

La Megami és una revista sobre anime famosa per la quantitat de posters, sobre els animes del moment, amb que ve. Últimament m'he aficionat bastant a comprar aquest tipus de revistes. Ahir mateix vaig descobrir que al març trauran un nou volum de la Dengeki G's festival deluxe, aquest cop estarà dedicat íntegrament a Angel Beats, una serie que estrenaran per primavera i de la que segurament ja tindré temps de parlar. El millor de tot és que vindrà amb un parell de regals més que interessants, un petit nendo i una dakimakura! Aquesta si tinc ganes de que m'arribi.

My experimental udon

Després de gaudir una mica de la Megami, avui em tocava cuinar. I avui volia provar de fer algo nou que no havia fet mai. He reinventat el udon amb el meu estil. I ha quedat amb aquesta pinta tan bona que podeu veure a la foto. Estava molt bo, i per que jo digui això d'alguna cosa que he cuinat jo ha d'estar realment bo. Encara que es podia millorar en algun aspecte. Algun dia d'aquests ja us donaré la recepta, que ara em fa mandra.

Canviant de tema, ja se saben tots els primers classificats de la primera ronda de l'ISML 2010. Són l'Akiyama Mio, la Sanzen'in Nagi, la Shiina Mafuyu, la Sakurano Kurimu, la Saber, la Holo, la Sengoku Nadeko, la Sunohara Mei, la Izumi Konata, la Shiina Minatsu, la Furude Rika, la Kawashima Ami, la Saten Ruiko i la Misaka Mikoto. Moltes felicitats! La Kuroko no s'ha pogut classificar al final, també s'ha de dir que tenia un grup molt difícil, dels més durs. Del seu mateix grup també s'han quedat fora la Chizuru i la Hanyuu, que en qualsevol altre grup no haguessin tingut tants problemes per passar. Kuroko, ànims per a la següent ronda! Ara, les dues properes jornades hi haurà un mini torneig entre les preclassificades, es a dir que ja començarem a veure duels molt interessants.

Bé, i per avui és tot. Només em queda dir que el capítol de Railgun d'aquesta setmana és èpic i desitjar-vos un bon any nou a tots!

2 comentaris: