diumenge, d’agost 31, 2008

Final de vacances

Si, ja sé que tinc el blog una mica oblidat, però es que em feia una maaaaandra escriure... Bé, com avui és el meu ultim dia de vacances i com l'agost no es podia quedar només amb una trista entrada, comentaré alguna coseta.

No sé si ho haureu vist però hi han algunes petites modificacions al blog. La primera, que ja hi és de fa temps es que, per fi (al·leluia!!!!!), ja no cal anar a la horrible pagina blogger per a fer un comentari, si no que per fi ja està integrat en el que seria l'entrada al blog. Una cosa que els de blogger ja haurien d'haver fet des de fa temps. I l'altra és la possibilitat de puntuar les entrades. Cap al final de cada entrada trobareu unes estrelletes amb les que puntuar-la. Això és per que veig que el mon està ple de mandrosos que no deixen comentaris.

Totes aquestes novetats estan en fase beta i no estan accessibles directament per a tots els blogger a no ser que les activis (però es que lo dels comentaris era un delicte). I lo de les puntuacions, a més a més t'has de buscar una mica la vida si tens la plantilla modificada, per afegir-ho. En fi, a veure si ben aviat està accessible a tots els blogger (sobretot comentaris (pesaaaooo!)).

Poca cosa més. Tenia pensat escriure sobre algunes noticies interessants que hi ha hagut, com l'OpenGL 3.0, i canviar alguna coseta més del blog, però nois, la mandra és la mandra.

2 comentaris:

 1. Doncs a veure si funciona bé... mandrós!

  El Hackgotxi tb es novetat no?;)

  ResponElimina
 2. I tu a ver si escribes en tu blog!

  Si, el Hackgotxi també ^^

  Has probado las estrellitas?

  ResponElimina