dissabte, d’agost 18, 2007

Antena 3, cap respecte per res ni per ningú

De tots és sabut ja de sobres la falta d'objectivitat, neutralitat i rigor d'aquesta patètica cadena, però ara, a més a més, es dediquen a ensenyar a fer vandalisme informatiu, més enllà del que ja rep la gent que veu els seus "informatius" si és que se'ls hi pot dir així.

Aquest matí he llegit a ElOtroLado una noticia que realment m'ha sorprès. Fins a on arribaran per la audiència? Tot s'hi val? Tothom coneix la Wikipedia, és una enciclopèdia lliure que gracies a gent de tot el món posa a disposició de tots coneixements en multitud de temés e informacions, i fins i tot pot permetre's el luxe de corregir en alguns aspectes a l'enciclopèdia britànica. Bé, doncs sembla que els d'Antena 3, per que tant els hi fot tot, han editat articles de la Wikipedia posant-hi errors per comprovar quant temps tarden en repar-ho. Aaaah, mola això de carregar-se la feina que fan desinteressadament algunes persones. En comptes de mostrar la Wikipedia com un eina molt útil en la recerca d'informació i donar una informació constructiva, no, fem un manual de vandalisme informatiu, que potser trobarem becaris i tot! Bé, ja sabem com són.

L'entrada "afortunada" per la modificació va ser la de Elvis Presley, clar, així aprofiten els 30 anys de la seva mort... I clar no tenien un altra cosa que modificar que la data de la seva mort, passant-se pel forro els sentiments dels seus fans. I al final de la "notícia" mostren que han aconseguit el seu objectiu de mesura del temps de reacció dels correctors de la Wikipedia dient que l'han corregit en 15 minuts.

Tot això és realment patètic i surrealista. On és el limit per aconseguir audiència? Que serà la pròxima cosa que faran? Sortiran al carrer a trencar els vidres dels aparadors de les botigues per mesurar el "temps de reacció" en reparar el desperfecte del seu propietari?

Jo ara veig poc la televisió, però tinc l'objectiu de no tornar a veure Antena 3 mai més. Abans del dia 25 de Juliol només veia Antena 3 per Los Simpsons. Però aquell dia, veient l'especial que van fer per la nit vaig dir prou. Sembla que pensen que la gent s'empassarà tota la publicitat que li fotin. Per fer 3 capítols de 20 minuts 4 talls ben llargs. Porto des de llavors sense veure aquest canal.

Tot i que encapçala la llista de canals patètics, no és l'únic. TVE la segueix de prop. Via La 2, també van fer vandalisme contra la Wikipedia. Clar, com surt gratuït apuntem-s'hi tots. Tinc la impressió que aquest és l'únic país del món on pot passar això. A més TVE te una forma molt curiosa de donar les noticies. Si han d'informar sobre un partit de futbol que han emes ells, dediquen més temps a donar els índexs d'audiència del partit que a la informació del partit en sí. Amb les motos el mateix... Si han d'informar d'alguna cosa, serà una cosa que retransmetran ells i l'important de la notícia serà que ells ho retransmetran. És clarament un espectacle veure els seus "informatius".

La televisió actual fot fàstic. Estic pensant seriosament en deixar de veure-la del tot. Si no hem fes tanta mandra baixar-me les series que veig, que és l'unica cosa que veig...

Per acabar, el vídeo de com Antena 3 és dedica a fer en vàndal:Fonts: Notícia de ElOtroLado, Post del Fòrum a ElOtroLado

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada