dilluns, de maig 24, 2010

Postfesta, PFC i desanim general

Hola, torno als posts més personals estil diari que vaig fer durant un temps, però sembla que em vaig cansar. Necessito redefinir seriosament aquest bloc d'una vegada i no se com... però anem al apunt en sí.

Aquest apunt crec que el faig per desfogar-me més que per un altre cosa.

Començo pel cap de setmana. Aquest cap de setmana l'ha passat a València. Allà es celebrava la Festa Lúcida, la festa de presentació de la nova versió d'Ubuntu, la lucid, per part de la comunitat catalana d'ubuntaires. Era la primera vegada que es feia la festa de presentació fora del principat i tot i que no es pot dir que va ser tot un èxit, per petits detalls, va estar prou bé. Estar rodejat de frikis tot el dia sempre es divertit. Vaig fer un munt de fotos que trobareu al meu flickr, com sempre. A més, aquest matí he canviat la llicencia que li assigna flickr a les meves fotos per defecte. A partir d'ara, incloses aquestes fotos de la festa, les fotos tindran una llicencia menys restrictiva dins de les creative commons. Bàsicament la nova es diferencia de la que utilitzava fins ara en que ara també permeto l'us comercial de les meves fotos.

I acabat el cap de setmana, tornem a la dura realitat del dia a dia. Aquest matí, mentre pujava les fotos, m'he adonat que a tornat a aparèixer un hot pixel al sensor de la càmera... amb aquest... ja he perdut la compta... Estic pensat en vendre-la i comprar-me'n un altra seriosament...

Però això només es un afegit més al causant del meu desamin general. El PFC estreny molt ja... El ien està horriblement car, com mai a la seva història... El volcà, que sembla que ha parat, però jo crec que més aviat està agafant forces per l'agost... I alguna cosa més fa que estigui bastant xafat i que no tingui quasi cap il·lusió pel viatge d'aquest estiu, viatge pel que en molts altres moments estaria donant salts d'alegria...

Bé, doncs trobareu les fotos de la festa al meu flickr i si voleu veure les del crazy, al seu picassa (per no acabar amb aquest ambient tant depressiu).

PD: M'ha arribat la figma de la Marisa, però la meva càmera torna a tenir hot pixels... tampoc hauria de perdre el temps...

Marisa figma arrived :3

2 comentaris:

  1. Ànims! El PFC és qüestió de temps, el viatge anirà com mai pot anar un viatge!!! La camera... bah, fes alguna cosa pq el gimp et repari el HP i no t'hi capfiquis! Això si... el tema compra venta no està pas malament.

    ResponElimina
  2. Ei! No pateixis! tot això té sol·lució!! ;) El PFC té data de caducitat, el viatge serà millor del que mai hagis pensat i la càmara...? els records seran 10 mil·lions de vegades millors que el que et puguin amargar tres píxels "arrejuntats". Ànims i força pel PFC. Cada cosa al seu temps i tot et sortirà perfecte, no ho dubtis.

    ResponElimina