diumenge, d’abril 18, 2010

Anime primavera 2010 (primera part)

Ja fa un parell de setmanes que va començar una nova temporada d'anime i jo encara no no havia fet un resum amb els nous animes!!! Doncs som-hi, un petit resum d'alguns dels animes que estic seguint d'aquesta temporada quan puc disposar d'una mica de temps lliure. De moment uns quants, potser més tard faig una segona part amb algun que altra més.

Angel Beats!


Aquest havia de ser l'anime d'aquesta temporada però... va aparèixer K-ON!! i automàticament va emportar-se'n aquest títol... La història es situa en un món després de la mort. I aquest món és un institut. En ell, les "animes" esperen per la seva reencarnació. Però hi ha un grup de rebels que es nega a seguir les regles establertes. Aquest grup està liderat per Yuri (Personatge que recorda molt a Haruhi) i lluiten contra la que és la presidenta del consell d'estudiants i teòricament la representant de Deu, Tenshi (Que recorda a la Yuki de Haruhi, però menys que la Yuri recorda a la Haruhi :P). I al mig d'aquesta lluita, un bon dia, apareix el nostre protagonista, l'Otonashi. L'Otonashi ha perdut la memòria (coses de morir, suposo :P). Només arribar a aquest món, es troba amb Yuri, que li explica tota la veritat. Després de superar la incredibilitat inicial, s'acaba unint als rebels. I llavors comencen les missions dels rebels contra el poder establert. Però paro que crec que ja he explicat massa.

Aquest és el primer anime en el que el mític estudi de jocs Key participa activament. Key és conegut sobretot per jocs com Air o Clannad. Aquests han estat adaptats a anime, però no amb una participació directa de Key. Angel Beats! sí té la participació directa d'aquests. Jun Maeda ha escrit el guió (aaiii que plorarem!) i Na-Ga ha fet el disseny de personatges. De fet, en els tres capítols que he vist, ja s'ha deixat veure l'estil del Jun. Sembla ser que cada personatge té una historia trista. Ja hi ha hagut dos personatges que han explicat la seva història a l'Otonashi. Bé, la Yuri només ha explicat part de la seva història, molt dura per cert. Que tots hagin mort ja ajuda a que les histories siguin tristes i dures. Algú dubta que darrera la falta de memòria del Otonashi també hi ha una història trista? Doncs no coneix al Jun. De totes formes no tot són llàgrimes i també hi ha lloc per la comèdia. Bé, prou de xerrar, ja podeu començar a baixar-la i a veure-la!

Sembla ser que constarà de 13 capítols.


K-ON!!

Quin remei, si Kyoani fa una serie, serà la serie de la temporada. I a més a més, aquest cop batent tots els records. K-ON!! (La segona temporada de K-ON!) s'emet per 28 emissores! Lo normal és que els animes de molt exit s'emetin per unes 8-10 emissores (Angel Beats s'emet per 6), així que no crec que calgui dir res més.

K-ON! és la massificació del moe. Ja ho vam veure a la passada temporada. En aquest anime s'explica la vida quotidiana de 5 estudiants d'institut que formen el club de música. I han aprofitat també per formar un grup de música anomenat Afterschool tea time. Tenim a la Ritsu, la bateria, totalment hiperactiva. La Mugi, al teclat, una noia amable de casa bona. La Mio, baixista, la més responsable, però també tímida i una mica poruga. L'Azunyan, guitarra, la kouhai. I per acabar la Yui, guitarra i veu, mmm indefinible. I res més, moe moe i més moe. Bé, també rius molt amb la serie. Hi ha gent que es queixa molt d'animes com aquest i que van de superiors per que ells només veuen animes amb més contingut. Bé, ells s'ho perden. Amb series com aquesta rius molt, que també està bé.

Hi haurà K-ON!! per estona. S'especula que tindrà entre 24 i 26 capítols.

Anava a explica una miqueta també Kaichou wa Maid-sama en aquest apunt però... crec que m'he allargat una mica massa amb els dos anteriors. Potser per que tenia ganes d'escriure i feia temps que no escrivia al bloc. Bé doncs, d'aquí a poc una segona part dels animes d'aquesta temporada.

1 comentari:

  1. Jo també he començat amb K-ON!! espero que ens enganxi com a la primera temporada!

    Pel que fa a Angel Beats, trobo que té una bona estética.

    ResponElimina