dijous, de juliol 16, 2009

Cap al GNOME 3: Capítol 1 - Els desitjos d'un gran salt

Fa ja molts i molts anys (com un parell) que vaig dedicar unes quantes entrades al que estava cridat a ser una gran revolució en el món del software lliure, el KDE 4. Però llavors ens van enganyar. I per sort encara sóc usuari del meu estimat gnome, i per molts anys que així sigui.

Però clar, en aquells temps, la propera sortida d'una major release de KDE era un fet i la de gnome... només un desig en el cor de molts dels seus usuaris. No hi havia res planejat. L'única cosa que teníem els que somiàvem amb una nova major release de gnome era un conjunt d'idees i una secció a gnome-look on la gent podia penjar els seus mockups del futur gnome. Es podria dir que aquest seria el principi del canvi.

 
 Idees d'un dels somiadors sobre gnome 3, i un dels mockups més populars de gnome-look

Bé, com ja podreu endevinar, tal com vaig fer en el seu dia amb KDE 4, aquests és el primer apunt d'una llarga saga (de poquets apunts :P) que parlaran sobre gnome 3. Tot és personal i plenament subjectiu, així que si no us agrada em podeu criticar tot el que vulgueu als comentaris.

3 comentaris:

  1. Si aquest és la vista per defecte, mola!

    Sino... em veig passant-me hores i hores per aconseguir-ho... amb lo patata que soc jo per aquestes coses... abans trenco que arreglo >.<

    Espero que tot arribi a bon destí =D

    ResponElimina
  2. No, això només és una idea de com algú li agradaria que fos el gnome 3 en aquells temps en el que no h havia res confirmat. A partir del següent capítol ja venen coses més reals ^^

    ResponElimina
  3. Guai! Estaré esperant =D=D=D

    ResponElimina