dilluns, de gener 12, 2009

Resum del CES 2009

Ja per aquestes dates és tot un clàssic un event fet a Las Vegas, sobretot pel que fa a mi i a evitar dedicar-me completament a estudiar pels exàmens. Bé, doncs faig un petit resum i que com a mínim això hagi servit d'alguna cosa.

Doncs comencem pel producte estrella. Tot una gran sorpresa vist com estava l'empresa que el fabrica, totes les crítiques que havia rebut... Sense cap dubte, el producte estrella presentat en aquest CES és el Palm Pre.

Palm Pre és el nou telefon mòbil de Palm. Amb un disseny exterior atractiu, el més interessant segurament és el seu interior, el nou sistema operatiu de Palm. Utilitzant Linux i Webkit com a base, han aconseguit fer un sistema operatiu molt agradable, funcional i força espectacular estèticament. El més semblant a un iPhone killer que he vist fins ara.

El CES també ens ha servit per desvelar el gran misteri amb el que Creative pretenia que no poguéssim dormir durant unes nits, el Creative Zii. Doncs no, al final no és una "revolucionaria" consola de videojocs, si no que és un SoC orientat a la reproducció de continguts multimèdia força interessant, que m'agradaria poder-ne parlar més àmpliament en un altre entrada.

Un altre anunci ha estat la disponibilitat per a descarrega de la beta del Windows 7. La nova dock d'aquest sistema operatiu em sembla força interessant, i crec que algunes característiques estaria bé tenir-les en compte per la nova interfície del nou gnome (o també per altres entorns d'escriptori).

I acabo amb un parell de portàtils, el VAIO P i el Dell Adamo. Els dos força interessants, sobretot el VAIO P, amb el que ja podríem definir la categoria dels netbook(encara que els de Sony no ho creguin) de gama alta.

Font: Engadget

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada