dissabte, d’octubre 11, 2008

Últims animes vistos vol.2 Hi ha records que no vols oblidar?

Doncs un petit resum d'animes que he acabat de veure últimament. Encara que d'alguns ja fa tant que no sé si me'n recordaré.

ef- a tale of memories
La gran sorpresa. Espectacular estèticament i amb una preciosa historia. La veritat, no m'ho esperava per res que fos tan bo. Sabent que provenia d'un eroge m'esperava el típic anime amb algun puntet ecchi que en poc temps m'oblidaria, però no. En ell s'expliquen les diferents histories d'amor entre diferents estudiants d'institut. Realment, val la pena veure'l.

ef- a tale of memories a Anime News Network

Asatte no Houkou
Anime light(el que en un principi m'esperava de ef) on s'explica l'estiu d'una nena i l'amiga del seu germanet. Aquest anime l'havia començat 2 vegades abans d'aquesta que ha estat la definitiva i l'havia deixat a mitges. Tot i cap al final millora, si teniu ef per veure, millor veieu ef :P

Asatte no Houkou a Anime News Network

Bokusatsu Tenshi Dokuro-chan
Són 4 OVA's (o 8, segons com es miri) plenes de gore i fanservice. Per no parar de riure. S'explica la historia de la Dokuro-chan, l'àngel castigador, que ha arribat a la terra per protegir (o castigar) a Sakura-kun. I sí, tot i la imatge que he posat, és gore des del primer minut.

Bokusatsu Tenshi Dokuro-chan a Anime News Network

Full Metal Panic! The Second Raid
Tercera i ultima temporada(de moment) de Full Metal Panic! En aquesta tornen a haver-hi mechas i deixen força de banda la part de comèdia romàntica d'institut. És la més fosca de les tres temporades i per mi la millor. Encara que amb un altre final(tot i que no podia ser) hagues estat molt millor. Si has vist les dues temporades anteriors, aquesta no pots deixar de veure-la, i si no mira-la també :P Ah! l'OVA és un regal especial pels fans de la Tessa.

Full Metal Panic! The Second Raid a Anime News Network

CLANNAD
Tot i que la part emesa per TV ja l'havia acabat de veure fa molt i molt de temps, encara no havia vist l'OVA. Simplement dir que se m'ha fet una mica llarga, però en global està molt bé. L'OVA genial. També la recomano. I a més a més penseu que lo bo encara no ha arribat, que està en l'After Story que s'està emeten actualment :P

CLANNAD a Anime News Network

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada