diumenge, de juliol 20, 2008

Una mica d'hoquei i una mica de bowling

Selecció Catalana (Foto extreta de la web de la Federació Catalana)

Aquesta matinada s'ha jugat la final de la Copa Amèrica d'hoquei patins. Pels qui no ho sabeu, és una competició que enfronta diferents equips de Sud-Amèrica. I entre ells hi participa Catalunya. No, no és que ens hagin canviat de continent i no ens en em adonat, és que la federació catalana de patinatge va poder formar part de la Confederación Sudamericana del patín degut a la poca quantitat de federacions d'aquesta. Hi és com a membre aderit, però amb tots els drets. Aquesta és, de moment, la unica sortida per poder participar en competicions oficials.

Bé, dit tot això, el resultat final va ser el mateix que en la pasada Copa Amèrica, de la que ja vaig fer un seguiment en aquest blog, victoria de l'Argentina. Però aquest cop molt més ajustada. Fins a falta de 9 segons pel final del partit, Catalunya guanyava 2 a 3, però llavors l'Argentina va fer l'empat i a la proroga va fer el gol d'or. I ala, un altre cop cap a casa sense copa. Però a la pròxima edició, que per cert, es jugarà a Catalunya, ja toca guanyar l'Argentina :P.

I durant aquests dies també hi ha un altra selecció catalana competint oficialment. És la selecció catalana de bowling sub-23, que està jugant el mundial. Encara que tampoc han començat gaire bé les coses, ja és tot un exit només competir. És una llastima que degut a la participació de la selecció catalana, la federació espanyola hagi decidit no participar, ja que han tret les ilusions a un grup de esportistes que l'unica cosa que volien era participar en la competició. A veure quan se n'adonen aquests que la política i l'esport són coses diferents.

I no s'acaba aquí, que aquest estiu, entre altres, també tindrem seleccions catalanes participant oficialment al mundial absolut de bowling (a veure que farà Espanya aquest cop) i el de futbol australià (On provablement hi participarà Espanya i no s'enfonsarà el món).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada