dissabte, de novembre 14, 2009

Carta del Noken

Carta Noken 2009

Aquesta setmana m'ha arribat una carta per comunicar-me l'hora i el lloc exactes del Noken. Començo a posar-me nerviós.

This week arrived a letter to comunicate the exact time and place of Noken exam. I'm starting to get nervous.

diumenge, de novembre 08, 2009

Kastanyada Kàrmica

Kastanyada Kàrmica 02

Una nova versió d'Ubuntu ha arribat i això li ha de venir seguit immediatament per una festa de presentació d'aquesta nova versió per part del Catalan LOCO team. Aquest cop s'ha celebrat a Lleida, al IES Torre Vicens, durant tot el dia d'ahir. M'ho vaig passar molt bé, com sempre. Estic una mica cansat de pujar tanta foto que vaig fer, així que sense més us deixo amb unes quantes d'aquestes.

A new Ubuntu version arrived and this is always followed with a release party by Catalan LOCO team. This time was celebrated at IES Torre Vicens in Lleida during yesterday. I enjoyed it, like always. I'm a little tired of uploading a lot of pictures that I took, so just enjoy the pictures.

Kastanyada Kàrmica 07

Kastanyada Kàrmica 18

Kastanyada Kàrmica 32

Kastanyada Kàrmica 34

Uuuaa, un ninja!

Kastanyada Kàrmica 36

Kastanyada Kàrmica 46

Podeu veure més fotos al set del flickr.

You can see more pictures in my flickr set.

dijous, de novembre 05, 2009

HTC Magic

My HTC Magic

Des de fa un parell de setmanes que tinc mòbil nou. És un HTC Magic, un dels mòbils amb sistema operatiu Android que hi ha al mercat. I de moment, en el poc temps que porto amb ell l'únic que puc dir és que m'encanta. L'Android és molt còmode e intuïtiu. L'única pega que li puc trobar és que potser li falta de serie alguna aplicació bàsica. Però això s'arregla amb el Market.

Since two weeks ago, I have a new mobile phone. Is an HTC Magic, one of the mobile phones with Android operating system. For now, I only can say that I love it. Android is comfortable and very easy to use. The only problem that I found is that some applications that I find that would have to come with the phone didn't come. But this can be solved with Market.

dilluns, de novembre 02, 2009

XV Saló del Manga

XV Saló del Manga 25

Com cada any per aquestes dates toca Saló del Manga! I evidentment també toca que faci una mica de resum al meu bloc. Aquest any hi he anat dos dies, el divendres i el diumenge, els dos per la tarda.

Every year at this time there are Saló del Manga! I will make a little summary about it. This year, I went two of the four days. Friday and Sunday.

XV Saló del Manga 09

En quan a les compres, aquest any han estat bastant pobres, només els 3 mangues que em tocaven aquest mes. Va haver-hi un intent de comprar un CD però com resulta que era doble i valia el doble es va quedar en intent. I a més el segon CD era només d'instrumentals, s'ha d'estar boig per comprar-se allò.

This year I didn't bought a lot of things, only the 3 manga volumes that I had to buy this month. I wanted to buy a CD, but was doble and its price also was double. And the second CD only had instrumental songs, so finally I didn't buy it.

XV Saló del Manga 11

Tot i que s'ha de dir que hi havien algunes coses interessants també. Cada cop sembla que hi ha més figures, tot i que algunes eren falses. La nendoroid de la Konata versió exclusiva de la Comptiq per 20€??? No cal ser gaire llest per adonar-se de lo falsa que era. La Rin de la foto em cridava l'atenció. Semblava bona però els preus tiren enrera.

There were some interesting things too. Every year seems that there ara more figures, but some of them were fakes. A Konata nendoroid Comptiq exclusive version for 20€??? Obviously a fake. The Rin figure of the picture seems good. But the prices were expensive.

XV Saló del Manga 14

Respecte al cosplay em vaig endur sorpreses. La primera és no veure quasi cap de K-On. Jo que m'esperava un saló ple de cosplays de K-On.

Some interesting surprises with cosplay. The first of all is that I didn't see many K-On cosplays. I hoped to see more.

XV Saló del Manga 24

La segona és que hi havia un munt de gent disfressada dels personatges de Vocaloid 2. Vaig contar 4 Mikus diferents el divendres i alguna més el diumenge.

The second is that there were a lot of cosplays of Vocaloid 2 characters. I saw 4 Mikus on Friday and some more on Sunday.

XV Saló del Manga 01

I la tercera, cosplay de Touhou project! Aquesta és la més inesperada, mai hauria dit que trobaria cosplays de personatges de Touhou al saló.

And the third, Touhou project cosplays!! I never hoped to see cosplays of Touhou project girls.

XV Saló del Manga 05

M'ho vaig passar molt bé. Si voleu veure més fotos, les teniu al set del meu flickr.

I enjoyed it. If you want to see more pictures, you can find in my flickr set.