dimecres, d’octubre 28, 2009

Otacool

Otacool 04

Per fi m'ha arribat el meu Otacool! Ja tenia ganes de que m'arribes aquest llibre. I ara falta revelar l'altre misteri, hi surt la meva habitació?

Finally my Otacool arrived! I was waiting this moment since long time. And the great mistery, will be my room in?

Otacool 01

Doncs al final només hi surt a la secció d'altres 52 habitacions^^. Moltes felicitats a tots els que teniu pàgina pròpia especialment:

At last my room only appears in the more 52 room section^^. Congrats to all the people that have own pages specialy to:

Yuuka:

Otacool 02

De_Jay:

Otacool 03

De totes formes és un honor sortir a un llibre del gran mestre DannyChoo ^^.

In any case, is a great honor to be in to a book of the great master DannyChoo ^^.

diumenge, d’octubre 11, 2009

Massive figures unboxing

Hola gent. Estic molt enfadat, però com per fer aquest apunt no m'agradaria estar-ho gens, faré veure que no ho estic. Potser demà dedico un altre apunt a la meva indignació. Així que torno a començar.

Hi pepole. I'm too angry, but to do this entry I don't want to be angry, I try to look like I'm not. Maybe tomorrow I will do an entry about my indignation. So let's start again.

Hola gent!!! Per fi la meva estimada camerah ha tornat! I com no podia ser d'un altra manera, toca fer l'unboxing de tot el que he anat acumulant en els seus mesos d'absència. Per a que us pugueu anar fent una idea de tot el que he hagut de desempaquetar, aquí teniu una foto amb totes les caixes sobre el meu escriptori. Una foto que li he vist moltes vegades al gran mestre dannychoo i que a mi sempre m'havia fet il·lusió fer però mai havia tingut tanta figura junta com per que li quedes com a ell:

Hi people!!! Finally my beloved camerah came back! And I did the unboxing of all the figures that I acumulated this last months. First of all, a picture of all the boxes on my desk. A picture like that pictures that take dannychoo. I always I wanted to do a picture with a lot of boxes:

Massive unboxing - Totes les caixes

Sense paraules, no? I ara ve el primer problema, mmm, per on començo? Doncs pel nendos. Primer he desempaquetat el Japanese Playset.

Undescribable, isn't it? And the problem is... what unbox first? Maybe the nendos? Well lets start with the Japanese Playset.

Muntant el Nendoroid Playset 2 Japanese

I l'he muntat.

And assemble it.

Nendoroid Playset 2 Japanese

Ara la Rin ja té caseta, i està molt contenta!

Now Rin has a house and is too happy!

Rin al Nendoroid Playset 2 Japanese

Fins que ha arribat la Haruhi i s'ha fet amb el control de l'habitació. Voldrà muntar una brigada aquí també?

Until Haruhi arrived and taked the control of the room. Maybe she wants to do a brigade here too?

Haruhi i Rin al Nendoroid Playset 2 Japanese

Després ja he continuat amb les figures. Les he anat desempaquetant totes fins que al final m'han quedat les de higurashi (i les dues grans).

Later, I continued with the figures. I unboxed all until remained the higurashi figures (and the two bigest).

Hanyuu i Rika

Banpresto fa bones figures pel preu que tenen. I ara ve la més gran.

Banpresto does good figures for the price that they have. And now, the bigger.

Haruhi 1/4 de FREEing

Haruhi de FREEing 1/4. És enorme, increïble, m'encanta. Un cop ja tot desempaquetat he continuat fent fotos.

Haruhi from FREEing 1/4. Is huge, awesome, I love it. When all was unboxed, I continued taking pictures.

Més sexy Louise

Aquí tenim a la Louise en mode nekomimi sobre la primera base de figura toveta que veig.

Here we have nekomimi Louise on the first soft base that I see.

Delicious strawberries

Mmmm, oishii ichigo! No more white pantsu!

Més figures de Lucky star i nou wallpaper

Després tocava pujar a dalt, per que tinc noves mini figures de Lucky star. Aquí les tenim, totes al costat del monitor amb el meu nou wallpaper de Seitokai no Ichizon (anime que segurament pròximament comentaré).

After this I went up, because I have new Lucky star mini figures. Here they are, near my computer screen with my new wallpaper form Seitokai no Ichizon (anime that I will comment soon).

Usa-mimi Kagami

I per acabar, la Kagami usamimi, que està molt bufona. Tsundere is the way!

And for finish, usamimi Kagami, that is too cute. Tsundere is the way!

dijous, d’octubre 08, 2009

Peli de Haruhi pel 2010!Bona nit! Faré un apunt ràpid per que la notícia s'ho val. Al final, ho he encertat. Bé, en part. Hi haurà més Haruhi i ho han anunciat exactament al final d'aquesta reedició ampliada de la primera temporada. El que passa que no serà una segona temporada, si no una peli centrada única i exclusivament en la 4a novel·la (Suzumiya Haruhi no Shoushitsu), la millor de tota la saga (de moment) per a mi. L'estrena, el 2010.

Bé, suposo que serà única i exclusivament la quarta novel·la per que no crec que en una peli doni temps per més. Només em queda demanar a Kyoani que no faci cap experiment estrany com amb l'Endless Eight i que es dediqui únicament a adaptar fidelment la novel·la, com va fer amb la primera. Llavors serà la millor peli d'animació de la historia.

Us deixo amb el anunci del final del capítol, tot i que segurament d'aquí a poc el trauran de youtube, però mentrestant, gaudiu de lo poc que deixa veure:Font: Anime News Network