dissabte, de maig 31, 2008

Big Buck Bunny disponible per descarregar


Ahir, totalment de casualitat vaig adonar-me'n que era el dia que sortia per descarrega. Són 10 minutets de pel·lícula molt divertits.

Per qui no sàpiga de que estic parlant, aquest és el projecte de fer una pel·lícula lliure (llicenciada amb llicencia creative commons) dels nois de Blender. Lo de pel·lícula... bé, si amb 10 minuts es pot considerar... jejeje.

Teniu disponibles diferents opcions de descarrega, poden escollir format, metode de descarrega(més us val que trieu torrent), resolució... (és espectacular com es veuen els pels dels personatges en alta definició).

Si voleu recolzar el projecte, podeu comprar la versió en DVD.

Web de Big Buck Bunny

dimecres, de maig 21, 2008

1er sopar de la joventut ubuntaire!

Com diu en crazy al seu blog:

Des del LOCO Team Català s’ha format un grup de joves
ubuntaires que apropi més el sistema operatiu i el software lliure al
jovent.

Nosaltres, els joves, farem un sopar el divendres 23 de maig Sant Cugat.

Si tu també ets jove, t’agrada ubuntu, el software lliure i vols
conèixer-nos, vine al sopar!
Hem quedat a les 21.30h a l’estació de Sant Cugat (Sortida de la via
que va de Barcelona a Terrassa), ens distingiràs
perquè portarem les samarretes oficials ubuntaires.

Des de Barcelona hem quedat a les 20.50h a la rotllana subterrània de
l’estació de FGC (www.fgc.cat) de Plaça Catalunya (Rambla).
Últim tren de tornada: 1.40h aproximadament

T’hi apuntes?

Ah! Tenim llista de correu:
http://groups.google.com/group/joves-ubuntaires

Així que ja sabeu, apunteu-vos!

dilluns, de maig 12, 2008

Serie acabada: Sola


Aquest matí, ja amb moltes ganes he vist els dos especials de la serie. Un gran descobriment. Espectacular. M'ha encantat. Poca cosa més a dir, veieu-la.

Consta de 13 capítols i 2 especials que van sortir amb els DVDs.

A en Yorito li encanta fer fotos del cel. Un dia, quan anava a fer fotos de la sortida del sol, es troba amb una noia que li està donant cops a una maquina expenedora que se li ha quedat els diners. En Yorito l'ajuda i després la noia desapareix misteriosament.

Em va sorprendre molt quan Yahoo Japan va donar a Sola el primer lloc de la seva enquesta sobre el millor anime del 2007 amb més del doble de vots que Lucky Star, però veig que realment ho val, encara que no sé si tant com per tenir el doble que Lucky Star :P

Sola a Anime News Network.

diumenge, de maig 11, 2008

Provant el Multi-pointer X

MPX al portatil

Era un dels objectius del nou X.org 7.4, que semblava que al final no sortiria amb aquest, però ara sembla que si que l'inclouran. Ahir el vaig estar provant amb una Live CD al meu portàtil.

L'MPX (Multi-pointer X) és, ara per ara, una modificació del servidor d'X per que pugui manegar diferents ratolins i diferents teclats a l'hora. El vaig provar al meu portàtil amb 3 ratolins, el touchpad del portàtil i 2 connectats per USB. Així que no tenia mans suficients per fer-los anar a l'hora.

Pot estar bé per a treballar més d'una persona a la vegada en un mateix PC, però crec que estaria més orientat a utilitzar pantalles multitactil, com es pot veure en un vídeo a YouTube:



Així que amb MPX i DRI2, tinc ganes que surti ja el proper X.org.

dissabte, de maig 10, 2008

Animelliure Fansub: La noia que saltava a través del temps


Novetat, novetat! Una nova pel·lícula des de Animelliure Fansub, la multipremiada: La noia que saltava a través del temps (Toki wo Kakeru Shoujo). D'obligatòria descarrega, com no podia ser d'un altra manera.

Sinopsi:
Quan Makoto Konno, de 17 anys, obté l'habilitat de viatjar cap al passat, decideix immediatament que utilitzarà aquest do per millorar les seves notes i prevenir els seus errors. Tanmateix, aviat s'adonarà que canviar el passat no és tan simple com sembla, i és molt possible que hagi de confiar en els seus nous poders per donar-li forma al seu futur i el dels seus amics.

Descarregueu-la de la web del fansub o del fil corresponent del fòrum d'Animelliure.

La noia que saltava a través del temps a Anime News Network.

Serie acabada: Kamisama Kazoku


Abans d'ahir ja vaig veure el ultim capítol. He de dir que m'ha sorprès força, m'ha agradat més del que m'esperava. I sobre tot té uns capítols finals força inesperats veient només els primers.

A més amb aquesta serie tinc una historia força peculiar. Vaig començar a veure-la en castellà fa ja força temps, però la vaig deixar de veure no sé si al cinquè o al sisè capítol. El curiós és que no recordo per què. Suposo que seria per que no estava completa i necessitaria l'espai del disc... Bé, us la recomano, però com l'he vist ara, en català i d'Animelliure Fansub :P

Kamisama Kazoku a Anime News Network

dimecres, de maig 07, 2008

MI・MI・MIRAKURU☆ MIKURUNRUN☆

Mikuru-chan

Poca cosa a dir d'aquests darrers dies, entre feina de la uni i descansar hi ha hagut poca novetat. I com que ja feia dies que no escrivia res i tenia ganes, avui us presento la meva ultima adquisició a traves d'internet.

Com veieu (si la qualitat de la càmera del mòbil us deixa veure alguna cosa...) és una figura de la Mikuru-chan a escala 1/10. Es podria dir que la vaig comprar per que me la vaig trobar de sobte com a oferta especial i no es podia deixar escapar :P.