dimecres, d’agost 30, 2006

Una mica d'Inuyasha

Hola a tots!, ja que ultimament no tinc res que escriure i tampoc vull abandonar el blog, doncs anem a posar que avuí m'ha sobtat el canvi d'opening d'Inuyasha, no m'esperava que tornesin a canviar tan aviat, i com és un dels millors dic pos anem a posar-lo al radio blog, i be, després de que l'ftp vagi pujant, poc a poc però sense pausa pos jasta:P. Només queda dir que espero que el que he llegit per animelliure sigui veritat, que ja tinguin tots els capítols i que fagin fins al 167^^.
Fins un altra.

Owarinai Yume
Written by: Nanase Aikawa
Composed by: Hiroshi Shibazaki
Arranged by: KANAME
Performed by: Nanase Aikawa

dilluns, d’agost 21, 2006

Radio al Blog!

Després de mig dia i provar de tot, ja tinc radio al meu blog! Així ara a més d'escriure i posar-hi fotos també hi haurà música.
Per estrenar el meu radio blog que millor que dues cançons del que és l'anime revelació de l'any, Suzumiya Haruhi no Yuuutsu. El millor anime de l'any fins ara, per mi:P. Aquestes dues cançons surten al mig d'un capítol, no són ni l'opening ni l'ending i simplement dir que m'encanten. Totes dues estàn interpretades per la seiyu que fa de Haruhi.

Les dades:
God Knows...
Lyrics: Hatake Aki
Composition/Arrange: Shinzen Akatsuki
Vocal: Hirano Aya (CV Suzumiya Haruhi)

Lost my music
Lyrics: Hatake Aki
Composition/Arrange: Shinzen Akatsuki
Vocal: Hirano Aya (CV Suzumiya Haruhi)


Podeu trobar la lletra a la web de SOS-dan
Fins un altra!

diumenge, d’agost 20, 2006

Osaka server no.1!

Hola gent!!, feia temps que no escrivia res al blog, però he estat una mica ocupat en la creació del meu fansub, si si, el meu blog, el meu fansub, 'to pa mi', jajajaja, bé, ja us informaré més quan estigui llest el primer capítol. Bé, tampoc he escrit res perque tampoc tenia res que escriure, logic, jajajaja, així que faré cinc centims sobre el meu server, exacte, també meu.
Primer un repas al hardware:

  • Processador Pentium 166
  • 32 MB de RAM
  • 8,4 GB de disc dur
  • T. gràfica S3 d'1 MB
  • T. de xarxa
  • Gravadora de CD's Sony i disquettera

Com que diguem que no es un hardware molt acutal, el problema estava a trobar-li sistema operatiu. Decartant ja avans qualsevol de microsoft, al final vaig conseguir instalar l'Slackware 10.2, després de intentar-ho amb gentoo i FreeBSD, però amb aquests no hi havia manera i al principi amb l'slackware tampoc. Al final vaig descobrir que el problema era que el disc dur era massa gran per la bios i havia de fer la partició de boot amb un tamany que la bios admetes, es a dir que vaig fer una petita partició de boot al inici del disc i tot perfecte. Tot el demés perfecte, l'unic que també hem va donar problemes es el php peró després de reiniciar molts cops provant coses vaig reiniciar un sense tocar res i anava, es a dir que no tinc ni idea de com ho vaig fer, jejeje. Bé, aquí teniu una foto del servidor i fins un altra!